Продавець Очиститель воды Гиацинт и Аптека косметики Экоматрица розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
357 відгуків
+380 (50) 851-00-16
+380 (97) 863-86-36
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Новинка

Трав'яний оцет Трояндовий Rose Petal Vinegar 250 мл

  • В наявності

150 грн

+380 (50) 851-00-16
Офіс менеджер
  • +380 (97) 863-86-36
    Робота з клієнтами Антоніна Величко
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Трав'яний оцет Трояндовий Rose Petal Vinegar 250 мл
Трав'яний оцет Трояндовий Rose Petal Vinegar 250 мл
150 грн
В наявності
+380 (50) 851-00-16
Офіс менеджер
  • +380 (97) 863-86-36
    Робота з клієнтами Антоніна Величко
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Трав’яний оцет Трояндовий
Rose Petal Vinegar

Продукт настоювання пелюстків троянди на натуральному яблучному оцті
Без спирту та консервантів

Пакування. Скляні флакони, єдино допустимі з погляду специфіки продукту та його рН, кришка з дозатором-лійкою.

 

Оцет у великих промислових масштабах роблять зазвичай із синтетичної оцтової, хімічно чистої кислоти. Однак, такий оцет може бути лише регулятором кислотності, і не більше.

Натуральний яблучний оцет чи фруктовий сидр – результат природного ферментативного процесу зброджування яблук. І такий продукт вже є унікальним джерелом натуральних органічних фруктових кислот, ферментів, амінокислот, вітамінів, мікроелементів (наприклад магній, залізо, кальцій, мідь, фосфор, сірка, натрій).

Це саме собою становить велику цінність для нормального перебігу біохімічних процесів в організмі. Однак, є у нього ще одна чудова властивість – це чудовий засіб для отримання корисних компонентів з рослинної сировини!

В результаті, ми отримуємо продукт з подвійною користю та силою – яблучного оцту та відповідної рослини. Трояндовий оцет – інфуз пелюсток троянди, лавандовий оцет – інфуз квіток лаванди, шавлієвий оцет – інфуз суцвіть шавлії, тощо.

Яблучний оцет витягує природний пігмент рослини, тому трав’яні оцти мають гарний насичений колір. Але пігмент, це не лише колір, це природні активні речовини, як правило, з антиоксидантною активністю. Наприклад, антоціани, що надають забарвлення від рожевого до червоного, малинового, лілового, фіолетового відтінків.

Ефіроолійна сировина – троянда, м’ята, ромашка, лаванда, монарда, шавлії – віддають і сліди ефірної олії, тому кожен вид трав’яного оцту несе свою ароматичну хвилю.

 

У косметичних цілях всі оцти використовуємо лише у розведенні!

  • Перша та основна функція наших трав’яних оцтів – це основа для ополіскування волосся після миття. 1 -2 ст. на літр прохолодної води – працює на закриття лусочок волосяного стрижня (а це профілактика ламкості волосся, полегшення розчісування, зняття статичної електрики), підкислення середовища для шкіри голови (важливо при лупі/себореї, підвищеній сальності). Як результат, маємо гладке, сяюче волосся, здорову шкіру голови.

  • Багато кулінарних шкіл світу мають у своєму арсеналі трав’яні оцти для надання родзинок основним стравам, приправ та соусам. І тут необмежене поле для творчості, особливо у школах натурального та екологічного харчування! Трояндовий оцет чудово підходить до козячого сиру, риби, помідорів.

 

Трояндовий оцет також можна використовувати для зміцнення волосяних фолікулів, стимулювання росту волосся. Протизапальні властивості троянд можуть допомогти заспокоїти запалення шкіри та боротися з акне. Його можна використовувати для м’якого відлущування шкіри, видалення бруду, мікробів, мертвих клітин і надлишку шкірного сала з пор шкіри. Але завжди розбавляйте його водою.

Дивіться також: Гідролати

 

СКЛАД: Концентрований інфуз свіжих пелюстків троянди на натуральному 6% яблучному оцту, гідролат троянди, вода очищена

 

ЗАСТОСУВАННЯ У догляді за волоссям: для ополіскування після миття, у розведенні 1-2 ст.л. на літр прохолодної води працює як кондиціонер, закриває лусочки волосяного стрижня, роблячи волосся слухняним та сяючим. Зменшує сальні виділення, скорочує частоту миття.

У кулінарії: надає родзинку першим стравам, салатам та соусам.

Особливо активно трав’яні оцти використовуються в школах натурального та екологічного харчування.

 

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ Без доступу прямих сонячних променів, у прохолодному темному місці, оптимально при 7-10 град. Цельсія (на нижній полиці холодильника).

Строк придатності: 12 міс.

Після відкриття використовувати впродовж 6 місяців.

При зберіганні допускається незначний осад натуральної сировини

Основні
Країна виробникУкраїна
ТипЯблучний оцет
УпаковкаСкляна пляшка
Об`єм250 мл
Концентрація6 %
  • Ціна: 150 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner